Geïnteresseerd?Maak een afspraak voor een
vrijblijvende kennismaking!

Team

Jean Dundas

Jean Dundas is de initiatiefnemer van Sportief door dans. Hij is een creatief denker met o.a. maatschappelijk werk als achtergrond. De afgelopen 23 jaar heeft Jean Dundas zich gespecialiseerd op het domein belevingscommunicatie. Met deze expertise heeft hij een verscheidenheid aan producten ontwikkeld voor de evenementenbranche, welzijnswereld en het onderwijs. Een van de producten voor het primair onderwijs is de methode 'rijmpje-rapje-dansje'. Jean Dundas staat vooral bekend om zijn bevlogenheid als docent en inspirator. (Al meer dan 35 jaar!). Hij is jarenlang als gastdocent verbonden geweest aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en de Hogeschool voor de kunsten. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van het creatie- en productiehuis Dundas Produkties. De deelnemers aan Sportief door dans worden zoveel mogelijk getraind door Jean Dundas zelf.  

Clifton Veldwachter

Clifton Veldwachter is vanaf het begin een waardevolle kracht in ons team. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring met het geven van workshops op scholen door het gehele land. Clifton hoort tot het rijtje van meest ervaren dansdocenten in het primair en voortgezet onderwijs. De combinatie van kennis, humor en zijn eigen dansvaardigheid is een aangename aanvulling bij de cursus Sportief door dans. Buiten het onderwijs is hij de producent van de urban dance theaters Fresh, II-Fresh en Re-Fresh.  Een format waarin hij jonge dansers zonder dansopleiding omvormt naar een volwassen dansgezelschap gevolgd door een theatertour door Nederland.    

Heleen Jacobs

Heleen houdt zich bezig met de administratie en de accounts voor Sportief door Dans en is voor het grootste deel van uw vragen/opmerkingen uw aanspreekpunt. U komt haar ook tegen bij de bijscholingen zelf, waar zij assisteert.  Zij maakt op deze dagen ook de video-opnames en foto's en danst (waar het kan) zelf ook mee.