Direct starten?Schrijf je dan in voor één van de nieuwe
trainingsdata en ga direct aan de slag!

Team

Foto jean dundas7


Jean is de initiatiefnemer van Sportief door Dans. Hij is een creatief denker met o.a. maatschappelijk werk als achtergrond. De afgelopen 23 jaar heeft Jean Dundas zich gespecialiseerd op het domein belevingscommunicatie. Met deze expertise heeft hij een verscheidenheid aan producten ontwikkeld voor de evenementenbranche, welzijnswereld en het onderwijs. Een van de producten voor het primair onderwijs is de methode 'rijmpje-rapje-dansje'. Jean Dundas staat vooral bekend om zijn bevlogenheid als docent en inspirator. (Al meer dan 35 jaar!). Hij is jarenlang als gastdocent verbonden geweest aan de Fontys Dansacademie in Tilburg en de Hogeschool voor de kunsten. Tegenwoordig staat hij aan het hoofd van het creatie- en productiehuis Dundas Produkties. De deelnemers aan Sportief door Dans worden zoveel mogelijk getraind door Jean Dundas zelf.  

Foto clifton2


Clifton is vanaf het begin een waardevolle kracht in ons team. Hij heeft ruim 15 jaar ervaring met het geven van workshops op scholen door het gehele land. Clifton hoort tot het rijtje van meest ervaren dansdocenten in het primair en voortgezet onderwijs. De combinatie van kennis, humor en zijn eigen dansvaardigheid is een aangename aanvulling bij de cursus Sportief door Dans. Buiten het onderwijs is hij de producent van de urban dance theaters Fresh, II-Fresh en Re-Fresh.  Een format waarin hij jonge dansers zonder dansopleiding omvormt naar een volwassen dansgezelschap gevolgd door een theatertour door Nederland.

Foto heleen2


Heleen houdt zich bezig met de administratie en de accounts voor Sportief door Dans en is voor het grootste deel van uw vragen/opmerkingen uw aanspreekpunt. U komt haar ook tegen bij de bijscholingen zelf, waar zij assisteert.  Zij maakt op deze dagen ook de video-opnames en foto's en danst (waar het kan) zelf ook mee.

Foto jean joy5


Joy kwam al op hele jonge leeftijd in aanraking met dans, theater en zang. Ze heeft dan ook al regelmatig voor een publiek gestaan met allerlei verschillende vormen van podiumkunst. Van psychologie op de universiteit naar een HBO studie Culturele Maatschappelijke Vorming, ze is altijd geïnteresseerd geweest in het beste in anderen naar boven halen. Ze ging de spotlights uit om van achter de schermen anderen te laten ‘shinen’. Dit deed ze onder andere op een basisschool waar ze werken vanuit het principe dat kinderen hun eigen leerweg kiezen en hierbij hun talenten ontwikkelen. Daarnaast heeft ze met een klein team een project opgezet, waar meiden tussen de 7 en 10 door middel van eigen ontwikkelde acts op het podium aan hun zelfvertrouwen en voorkomen konden werken. Ze is graag de spin in het web, die zich het liefste bezig houdt met het creëren van belevenissen en mogelijkheden voor anderen.

Leuk om je te ontmoeten!

Wil je eens persoonlijk kennis maken? Heb je vragen of wil je de krachten bundelen om meer basisscholen in beweging te krijgen? Neem gerust contact met ons op!

Contactgegevens

Please enable javascript to use this contact form.
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
School / organisatie
Bericht
Verzenden